De droom van Noëlla Degreef.

Volgende wens werd ons toegestuurd door Noëlla Degreef: Ik zou graag eens een “stemacteur” zijn. Een tekenfilmpje of een documentaire inspreken.  Na enkele telefoontjes kwamen we terecht bij Sonicville te Koekelberg die ons graag wilden ontvangen, waarvoor onze grote dank. Sonicville is een sound production company met wereldwijde opdrachten binnen de reclame- en filmwereld.

Na een rondleiding mocht Noëlla de studio in om enkele reclamespots in te spreken in zowel ABN als in het Sint-Truidens dialect. Het moet gezegd, ze is een natuurtalent!  Met de hulp van Patrick en Mathieu werd alles professioneel gemixt tot een mooi resultaat.

Noëlla kreeg alle geluidsfragmenten mee op stick zodat er een blijvende herinnering is aan deze geslaagde dag.

In onderstaand filmpje kan je het resultaat beluisteren.