Officiële voorstelling van ons kinderverhaal ‘Sterre’

Officiële voorstelling van ons kinderverhaal ‘Sterre’

Tijdens Erfgoeddag hielden we ook ons verhaal ‘Sterre’ officieel boven de doopvont met publiek erbij. Spika-medewerkers lazen het Sterreverhaal voor.

Sterre – een verhaal over vallen en weer opstaan is een verhaal dat voor 6-9 jarigen werd geschreven in het kader van 175 jaar Geestelijke Gezondheidszorg. Top of the bill is het Sterrelied dat als cd mee in het boek steekt. Sterre werd aan een aantal basisscholen in Sint-Truiden gratis verspreid om er in de klas mee te werken. Het boek zet in op thema’s als veerkracht, gevoelens, oplossingen zoeken, gewoon bijzonder zijn…

De mensen die erbij waren, zullen het geweten hebben. Ze mochten mee de achtergrondgeluiden vormen bij het verhaal: een zachte ‘woehoeoeoe’ bij het ruisen van het heelal, een ‘woooooow’ bij het sterrenstof dat Sterre verspreidt als ze uit de hemel valt, een harde ‘boem’ als ze op aarde terecht komt.

Nieuwsgierig hoe het Sterre verder vergaat?

Het boek kost 5 euro en is te verkrijgen aan het onthaal van beide campussen of kan je hier bestellen.

En vergeet niet om af en toe een knipoog naar boven te sturen. Sterre knipoogt immers altijd terug!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.