Inspiratieboek ‘Gezond van Geest’ 175 knipogen

Inspiratieboek ‘Gezond van Geest – 175 knipogen’.

Geestelijke gezondheid is een zaak van ieder van ons en van elke dag. Dit inspiratieboek wil hierbij helpen.

‘Gezond van Geest – 175 knipogen’ is een uitgave van het Psychiatrisch Ziekenhuis Asster naar aanleiding van het 175-jarig bestaan van Geestelijke Gezondheid in Sint-Truiden.
Het jubileumfeest kreeg als titel: ‘gewoon bijzonder gewoon’.

Een 175-jarig bestaan vieren is gewoon bijzonder. Werken aan een gezond geestelijk leven zit in veel kleine bijzonder gewone dingen.
De 175 knipogen in dit boek zijn knipogen over die bijzonder gewone dingen die ons ‘gezond van geest’ doen leven.
Samen zorgen voor een gezonde geestelijke omgang met onszelf en de anderen, kan immers onze weerbaarheid verbeteren en psychisch lijden voorkomen of verminderen.

Neem hier alvast een kijkje.

Kostprijs (exclusief verzending): €10.

Je kan het hier bestellen.

Bestelformulier boek 'Gezond van Geest - 175 knipogen'

Bestelformulier boek 'Gezond van Geest - 175 knipogen'

U kan het boek of de boeken zelf komen afhalen aan het onthaal, zowel op campus Stad (Halmaalweg 2, 3800 Sint-Truiden) als campus Melveren (Melveren-centrum 111, 3800 Sint-Truiden). Bij postverzending zijn we genoodzaakt om u de verzendingskost mee aan te rekenen. Reken op minimum 6 euro verzendingskosten per boek. Na deze bestelling mag u een mail van ons terug verwachten met daarin de prijs met verzendingskosten en betalingsinstructies.
Dit e-mailadres wordt gebruikt in functie van de verdere afhandeling van de bestelling. Let er op dat u hier een correct emailadres ingeeft.
Bezig met versturen